Desfiintarea judecatorilor comunale

Nu este normal ca intr-o tara europeana sa avem judecatorii comunale, care activitatea lor nu depasesc mai mult de 2000 de dosare pe an.

De exemplu judecatoria Podu Turcului din judetul Bacau are are 2 judecatori care judeca si 3 magistrati plus jandarmi si femeia de servici.

Si in proportie de peste 95 % sunt cazuri de la societatii comerciale si din cei 5 % marea majoritate a cazurilor sunt cu persoane care vin cu hartii de mana si se cred proprietari pe Romania.Ca sa numai zicem ca la randul lor acestia au rude la cei care vin cu hartii de mana.

Este un paradox economic in care Start Up Nation sau ANOFM, nu au fonduri ca sa acorde subventii si platim pe acestia doar ca sa ii ajutam sa aiba un loc de munca la caldura.

Din cate stiu atat judecatori cat si magistrati primesc pe langa salariu si indemnizatie de deplasare si de calatori.

Oricine doreste desfiintarea judecatorilor sa fie introdusa printr-o lege speciala vizavi de magistrati si functionari in institutiile publice ,va rog sa semnati aceasta petitie si daca aveti comentarii ,sugestii le puteti expune.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe ilie vasile să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook