Deschiderea unităților de învățământ

Bună ziua. Cunoaștem cu toții situația cu care ne confruntăm, și anume pandemia creeată de acest virus COVID-19. Ca urmare, aceasta a dus la închiderea unităților de învățământ, pentru a opri răspândirea virusului. Cu toate acestea, o mulțime de elevi sunt dezavantajați de mediul online de învățare, sau nu se obișnuesc cu acesta. Prin asta vreau să spun că mulți elevi ar dori ca totul să revină la normal, în ideea redeschiderii unităților de învățământ. Da, cunoaștem ce ar însemna asta, o modalitate rapidă de răspândire a virusului. Dar și noi, cei care dorim redeschiderea unităților de învățământ, ne VOM ASUMA anumite lucruri, respectarea normelor impuse, și, dacă este neovie, retragerea elevului care simte anumite afecțiuni acasă, la autoizolare pe durata necesară.

Sper ca toți care veți citi și veți înțelege acest mesaj să fiți de acord, prin semnarea petiției. Bunul Dumnezeu să fie acela care să facă posibilă această dorință.

Multă sănătate!

Prin semnare, autorizez pe Covaciu Alin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.