Deschiderea pietelor auto din Arad

Stimate domnule prefect,

Prin aceasta petitie doresc sa imi exprim nemultumirea legata de inchiderea pietelor auto din municipiul Arad.
Toate pietele auto din tara sunt deschise, inclusiv cele din capitala, unde incidenta cazurilor de Covid este mult mai mare.
Magazinul Dedeman de langa piata auto din Arad are mai multe masini in parcare decat pietele auto in sine.
Sute, poate mii de oameni, intra zilnic intr-un spatiu inchis precum Dedeman sau alte centre comerciale de acest tip, in timp ce piata auto, care este in aer liber, este inchisa.
Salile de sport, restaurantele, hotelurile, pietele agro-alimentare, toate sunt deschise, desi dupa orice logica virusul Covid se poate raspandi mai bine acolo decat intr-o piata auto aflata in aer liber.
Reprezentantele auto si firmele private care vand masini au parcurile deschise si 100% nu detin 2 sau 3 hectare de teren cat detin cele 2 piete auto din municipiu.

Nu inteleg de ce la noi in oras s-a luat aceasta masura, desi numarul cazurilor de infectari cu Covid este mult mai mic fata de media pe tara, motiv pentru care va solicit respectuos sa reveniti asupra acestei decizii, sa deschideti pietele auto din oras, sa luati masura obligativitatii purtarii mastii de protectie si limitarea numarului de persoane aflate in incinta pietelor, sau orice masura credeti de cuviinta pentru a putea tine aceste piete deschise.
Cu speranta sa veti reveni asupra deciziei Dvs, va multumesc anticipat.

Cu stima, Szeles Daniel Dorel

Szeles Daniel Dorel    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Szeles Daniel Dorel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.