Deschiderea Creselor de stat

Avem nevoie de deschiderea creselor de stat!Suntem parinti care am inceput munca si nu avem cu cine lasa copii in aceasta perioada,ca si cresele sau gradinitele partiulare consider ca avem aceleasi drepturi.Sunt parinti care nu au bone,bunici sau sunt doar un singur membru care trebuie sa aibe grija de copil ,sa mearga si la munca!

.
➡️Copilul ARE nevoie de supravegherea,sprijinul moral și fizic ,de educatie

.Susținem deschiderea creșelor publice aflate în administrarea autorităților locale, deoarece acestea erau deschise pe tot parcursul anului calendaristic (exceptând o lună în care se făcea igienizarea), iar părinții care nu mai pot beneficia de legea 19/2020, cei care se reîntorc din Ccc,cei care nu au bunici,cei care nu au posibilitatea angajării unei bone, sunt nevoiți să se reîntoarcă la muncă din 15 iunie,neavând cu cine sa lase copii.Nu se pot face discriminări prin care s-ar accepta doar deschiderea creșelor private.Cresele publice sunt,poate, cu mult mai spațioase, cu bucătărie proprie, dispun de mai multe săli de clasă intr-o singura creșă.Cresele private au costuri mari pe care nu și le pot permite părinții care au copii înscriși la creșele publice și nici loc suficient pentru a-i primi și pe aceștia.Nu se găsesc creșe private in fiecare oraș.Statul trebuie să își asume responsabilitatea și să ajute primăriile in a oferi cele mai bune condiții acestor creșe.Va rugam luați o decizie cat mai repede pentru a se putea impune toate măsurile de siguranță și de igienă,dezinfectare, in timp util, până pe data de 15 iunie, ca acesti copii sa se poată întoarce în siguranță!

perju anne-marie    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe perju anne-marie să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.