Pentru excluderea din activitatea didactică a celor ce lezează demnitatea medicilor rezidenți

Medicii care îndrumă tinerii rezidenți au un dublu rol formativ: profesional și comportamental. De aceea nu pot fi acceptate din partea îndrumătorului lipsa de implicare în pregătirea medicilor rezidenți, furnizarea de informații perimate, lipsa de etică în relațiile cu pacienții; acestea afectează calitatea pregătirii profesionale a tinerilor medici. Este însă de-a dreptul abjectă și descalificantă pentru condiția de om o atitudine a formatorului care face loc violenței verbale sau celei fizice. Și poate avea urmări nocive greu de anticipat asupra personalității celui agresat.

Cerem excluderea din cadrul corpului profesoral a celor care au abdicat nu numai de la condiția de dascal, ci chiar de la cea de om, aplicând rele tratamente tinerilor pe care ar trebui sa îi formeze și nu să ii traumatizeze. Asemenea personaje fac de rușine menirea educațională și aruncă o pată asupra tuturor formatorilor medicilor rezidenți.

Oricare dintre tinerii agresați ar fi putut fi fiul, fiica, sora sau fratele vostru. Vă rugăm să vă alăturați acestui demers!   


Demnitate pentru medicii rezidenți    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook