Demite-l pe Bojin!

 

In 2012 locuitorii judetului Timis au dorit o schimbare.  Pe fondul urii transmise de anumite canale media din acea perioada, timisenii aleg in fruntea judetului, pentru prima data in 22 de ani, un reprezentant al PSD, in persoana lui Titu Bojin. Nu aveau de unde sa stie ce “caracatita”dezlantuie.

 

In urma castigarii alegerilor, Titu Bojin declara ca “ne asteapta o perioada dificila. Timisul a ramas in urma altor judete  la multe capitole. Vreau sa avem structuri performante si functionari care sa lucreze in folosul tuturor cetatenilor”  si ca „vreau sa schimb perceptia Bucurestiului fata de Timis”.

 

Cu toate acestea, Bojin, un apropiat al senatorului PSD Ilie Sirbu, socrul lui Victor Ponta nu a reusit sa schimbe aceasta perceptie,  ba mai mult, promisiunile cu care a reusit sa castige alegerile sunt tot mai departe de a fi realizate.

 

Dintre aceste proiecte promise, cele mai importante sunt:

 

 • Construirea unui Spital Regional la Timisoara

 • Construirea unui Centru Intermodal pentru transportul de marfuri

 • Construirea Centurii de Sud a Municipiului Timisoara.

   

  Toate aceste proiecte sunt departe de a fi realizate, ba mai mult, unele sunt abandonate sub diferite pretexte: “De ce sa avem un spital ‘mamut’ si sa le omoram pe celelate?” (Titu Bojin – referitor la Spitalul Regional). In legatura cu Centrul Intermodal, Presedintele CJT se ascunde in spatele unei “erori”a Ministerului Transportului, care a incurcat localitatea Giroc cu localitatea Remetea Mare.

   

  Aparte de aceste proiecte ratate, Titu Bojin demonstreaza ca este incapabil de a obtine finantare pentru judet. Astfel, bugetul judetului Timis aferent anului 2015 este mai mic decat bugetul aferent anului 2014, scazand de la 416 milioane de lei, la 360 de milioane de lei.

   

  Nu in ultimul rand, Presedintele CJT trateaza judetul Timis ca pe propria ograda. Acesta este cercetat de catre DNA intr-un dosar de coruptie, unde se arata ca impreuna cu alti 17 primari din judet si cativa oameni de afaceri au dezvoltat o retea “Caracatita”, prin care anumite firme erau “abonate” la contractele cu statul.   

   

  Stimate Cetatean al judetului Timis a venit momentul sa iei atitudine!

 

Astfel:

 

 • Pentru invinuirile aduse de DNA;

 • Pentru subfinantarea judetului;

 • Pentru lipsa proiectelor de dezvoltare;

 • Pentru incapacitatea de a atrage finantare pentru proiectele judetului: Centura Sud, Spitalul Regional, Centrul Intermodal si pentru noua aripa a Spitalului de Copii

 • Pentru transformarea judetului intr-un “sclav PSD”

 

Semneaza petitia si Demite-l pe Bojin!

 

 

 

 

 


Av. Roxana Iliescu    Contactați autorul petiției