Demisia senatorului Șerban Nicolae, PSD

Solicităm, de urgență, demisia senatorului Șerban Nicolae, parlamentar PSD, pentru insulta adusă memoriei luptătorilor anticomuniști, singura rezistență anticomunistă la instalarea regimului ilegitim comunist în România.

Considerăm că senatorul Șerban Nicolae nu reprezintă interesele poporului român și nu își merită calitatea de senator, în consecință solicităm demisia conform art. 70 alin. 2 din Constituția României.

Un parlamentar ales al României are obligația de a respecta deminitatea umană, istoria României și să reprezinte cetățenii României cu respect și integritate. Senatorul Șerban Nicolae nu reflectă niciuna din aceste calități absolut necesare pentru un reprezentant ales și considerăm că nu merită să rămână în Parlamentul României.

Solicităm demisia de urgență și retragerea sprijinului parlamentar!

Claudia Postelnicescu    Contactați autorul petiției