Demisia Dlui Victor Ponta din functia de Premier al Guvernului

Solicitam demisia Dlui Victor Ponta din functia de Premier al Guvernului:

-ca urmare a grav incalcarii si impiedicarii exercitarii dreptului fundamental cetatenesc al romanilor, in diasporara, care au platit un pret foarte mare pentru a vota si au fost umiliti , batuti, tratati cu gaze lacrimogene, prin faptul ca dl Ponta, a dorit sa castige prin limitarea intentionata a voturilor.

Dupa primul tur, domnia sa nu s-a autosesizat sa imbunatateasca situatia, ci punandu-l ce Colegul Melescanu, a incercat sa musamalizeze situatia.

Aceasta  demostreaza: rea vointa, afectarea si lupta contra intereselor cetatenilor statului roman, ceea ce il face sa fie in litigiu cu noi cetatenii, incompatibil cu functia de premier.

Ca urmare, datorita pozitiei dl Ponta fata de mii de cetateni romani, in functia de premier, care trebuie sa asigure garantarea drepturilor dar, mai ales drepturilor fundamentale ale cetatenilor romani.

ing.ALEXUT Dorina    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez ing.ALEXUT Dorina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.