Demisia Buzdu si Morar

Daniel Buzudgan si Mihai Morar nu mai au ce cauta in presa dupa jignirile pe care le-au adus celor din Congo. Congolezii au fost făcuți maimuțe, macaci, primate și așa mai departe de către un pretins creștin și un tip de mare cultură. Kamara, declara zilele trecute: 

"Sunt uluit si ma simt jignit, dupa ce am auzit comentarile celor doi prezentatori de la Radio Zu. S-a mers prea departe si pot fi repercusiunil atat la nivel national cat si international.
Nu vad nicio o urma de gluma in vorbele lor.

Sunt Român, de o altă culoare decât cea care le place celor doi prezentatori de la Radio Zu, care nu fac cinste breslei lor.

Daca acestia mai raman in Audio Vizual, ii rog frumos sa nu imi mai difuzeze nicio piesa in viata lor, pentru ca m-as simti tare prost sa stiu ca ei imi asculta sau difuzeaza muzica din obligatie, din moment ce pentru ei sunt doar o "maimuta".

Nu au scuze pentru asa ceva. Atat UE cat si FIFA se lupta din rasputeri impotriva Rasismului si uite in ce situatie ne pun ce doi in fața lumii."

 

Consideram ca nu mai au ce cauta in presa! Semneaza si tu, daca esti de acord!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristi T să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook