Legalizati ddos-ul

Vreau sa va spun in primul rand ca vor urma atacuri cibernetice devastatoare asupra Romaniei din partea Rusiei, din sursele mele am inteles ca va fi un al 3 lea razboi mondial doar ca cibernetic, cum am spus si in titlu, doresc legalizarea ddos-ului pentru ca Romania aresteaza hackerii din tara, ataci un site al Romaniei esti arestat imediat, protectia va ramane la fel de slaba nu se va schimba nimic, dar hacker ul e arestat si cand va urma un atac si mai mare cu pagube de mii de euro ? Ce ve-ti face ? O sa ii pune-ti pe tocilarii de la mate info sa va faca protectii ? Hai sa va spun un lucru majoritatea de la mate info nu stiu ca numaratoarea incepe de la 0 si se termina la 1, in scoli la informatica te invata cum sa faci fisiere word, organiza-ti cursuri cum sa te aperi, cum creezi o protectie, vreau ca cei care cred ca e asa cum am spus mai sus sa semneze aceasta petitie, sa schimbam Romania.