DA pentru POLITIA ANIMALELOR

  1. ASTA.jpeg

Dacă ele nu pot, noi putem!

A venit vremea să punem capăt unor suferințe pe care nimeni nu le aude. Este momentul să vorbim în numele celor care nu se pot apăra!

Susținem înființarea POLIȚIEI ANIMALELOR. Consideraăm că drepturile animalelor sunt neglijate și solicităm revizuirea acestora. 

Suntem împotriva folosirii animalelor în spectacolole de circ și/sau implicării acestora în orice tip de reprezentație în scopuri financiare și/sau în scopuri de divertisment, precum și împotriva închideri lor în grădinile zoologice. 

Solicităm măsuri împotriva comercializării produselor obținute în urma uciderii animalelor precum și sancționarea drastică a actelor de abandon, violență, nepăsare și abuz.

Ne dorim interzicerea experimentelor și a testelor realizate pe animale, precum și încetarea procesului de sacrificare în masă a acestora.

Milităm pentru desființarea gradinilor zoologice, a parcurilor acvatice și a circurilor, cât și pentru interzicerea luptelor, a braconajului, a muncilor grele și a epuizări acestora până la moarte, a vânătorilor și a pescuitului ilegal.

Dacă viața este o junglă, atunci cea mai periculoasă ființă este omul.

STOP abuzurilor. STOP violenței.

Semnează și tu petiția!

 


Dinu Adriana-Maria    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dinu Adriana-Maria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook