Cuvantul prietenilor necuvantatori ai omului

Prin aceasta petitie sunteti chemati sa va alaturati moral, activitatii desfasurate de domnul MARIAN CHIRIAC in adapostul prietenilor necuvantatori ai omului din BUFTEA. Pur dezinteresata material, orientata doar spre asigurarea unor conditii minime de trai si plasament, activitatea domnului MARIAN CHIRIAC reprezinta o lectie corecta de intelegere a superioritatii comportamentale a rasei umane in raport cu celelalte vietuitoare. Intrucat, domnul CHIRIAC intampina dificultati serioase in activitatea sa, va rugam sa semnati aceasta petitie, pentru a demonstra ca va pasa de acesti prieteni necuvantatori ai omului si a-i ajuta.

MIRCEA PETRESCU    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe MIRCEA PETRESCU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.