Curatarea Lacului Tabacarie.

Buna ziua , am creat aceasta petitie pentru a incerca salvarea unui ecosistem.

Lacul Tabacarie adaposteste multe specii de animale ex. Pasari lebede , rate, si recent ( acum 3luni) pelicani , Serpi , Pesti. Dar pe lange aceste specii , lacul adaposteste mai nou...Peturi de bere , sucuri , ambalaje de plastic , resturi de mancare , Tampoane , Scutece folosite , absorbante , discuri demachiante si tot felul de deseuri.

Lacul a devenit practic un focar de infectie din care la orice contact te poti trezi cu boli de piele si boli venerice , avand un vedere ca sunt pescari care atunci cand prind peste il pastreaza si il mananca se vor imbolnavi foarte usor.

Haideti sa ridicam un semnal de alarma asupra acestui lac , candva superb , acum devenit un focar de infectie , Cerem Curatarea lacului si amplasarea mai multor cosuri de gunoi in apropierea lacului , si patrule regulate care sa amendeze cand observa pe cineva care lasa mizerie in urma si care sa curete lacul.

Semneaza si tu daca vrei un oras curat.WhatsApp_Image_2019-07-30_at_16.07_.44_.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Trufin George să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook