Cruzimea fata de animale FAPTA PENALA

Ultimele evenimente prezentate in mass-media atrag atentia asupra unei realitati macabre. Oameni instabili psihic isi potolesc sadismul pe seama unor vietuitoare nevinovate, care au ghinionul de a le fi iesit in cale.
Prin urmare, va rugam sa ne acordati urmatoarele doua minute din timpul vostru cu promisiunea ca niste ochi blajini va vor fi profund recunoscatori. Rolul acestei petitii este sa atraga atentia puterii legislative din Romania astfel incat cruzimea fata de animale sa devina fapta penala.
Viata oricarei fiinte trebuie pretuita. Fara pedepse drastice acesti criminali nu se vor opri. Locul psihopatilor nu e in libertate! Cruzimea lor poate degenera oricand, iar data viitoare, victimele poate vor fi chiar oameni lipsiti de aparare. Cu asemenea persoane in libertate nu putem avea certitudinea ca suntem in siguranta.
Indiferenta ucide vieti! DOAR impreuna putem construi o lume mai buna.

Va multumim!


Florentina Dan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook