Criterii de selectare ERASMUS corecte

Dupa cum se prea stie, unul dintre criteriile de selectare Erasmus il constituie si activitatile de dinainte de facultate. Acest lucru permite favorizarea unor studenti in detrimentul altora, de exemplu un student cu o medie mai mica decat altul ar avea prioritate daca a desfasurat activitati extrascolare in timpul liceului. Ce este in neregula cu asta este ca nu reprezinta un criteriu corect de selectare deoarece in unele cazuri acesta nu influenteaza sectia pe care se aplica( cum ar fi la biologie, chimie, matematica, etc.). Deci scopul ar fi ca selectia sa se faca pe baza aptitudinilor dobandite in facultate si nu inainte de aceasta.

Ne propunem sa adunam destule semnaturi astfel incat sa putem aduce in atentie acest fapt si sa poata fi reglementat.