Creditele romanilor - girate cu viata...

Eu stiu ca viata este numai una si nu o putem pune gaj!

Pentru a accesa un credit, la orice banca apelezi, esti obligat sa semnezi o asigurare de viata anuala. De ce nu, o asigurare a pierderii locului de munca? Cred ca asa ar fi firesc! Quantumul acestei asigurari sa fie in functie de valoarea creditarii. Guvernul Romaniei ar trebui sa ia in considerare ca trebuie sa ne protejeze, pe noi romanii, care suntem toti plini de credite la banci... si nu sa ne lase in stadiul de degradare umana la care suntem supusi datorita bancilor. Noi platim cu bani, nu cu viata! Banii ii obtinem muncind. De ce factorul de risc pentru banci este doar moartea? De ce nu se ia in considerare o criza economica, o calamitate naturala?

Consider ca Guvernul trebuie sa ne protejeze, dand o lege, care sa oblige bancile sa aiba in aceste contracte de creditare, asigurarea pierderii locului de munca obligatorie si nu cea de viata.


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook