Crearea unui loc de joaca pentru copii din Colonia Mica, Timiș.

Domnule primar  Avram Marcel,vreau sa va aduc la  cunoștință o problemă cu care ne confruntăm de mai multă vreme, nu doar eu ci și alți părinți .

În satul  nostru,Colonia Mica,Timiș   nu există un loc de joacă pentru copii, motiv pentru care suntem nevoiți să mergem l a cel mai apropiat parc in  orașul Făget . Vă rog să instalați un loc de joacă și în satul nostru, deoarece nu avem timpul necesar pentru a parcurge aceste distanțe ,iar alți părinți nu dispun nici de autoturisme.

Numărul de copii din zona noastră este unul semnificativ, și în creștere de la an la an.

Sunt convins că intelegeți cât de important este acest lucru pentru toți părinții și copiii care locuiesc aici și așteptăm cu nerăbdare să puteți rezolva această problemă a noastră.

Vă mulțumim!

Prin semnătura mea, autorizez Un părinte. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.