Copiii noștri merită un Gaudeamus!

Bună ziua,
   Organizarea festivității de final de an pentru copiii din clase terminale pe perioada Stării de alertă a fost interzisă.
Mi se pare o discriminare crasă la adresa acestor copii și față de dascălii lor, faptul că nu au voie să stea doar ei și profesorii în curtea școlii și să li se cânte un Gaudeamus!
Deși e "Stare de alertă" în curtea bisericilor se pot ține SLUJBE cu participarea enoriașilor respectând normele impuse de Guvern. Totodată se pot organiza spectacole în aer liber cu participarea a maxim 500 de participanți!
Consider că orice școală se poate organiza în așa fel încât în incita curții să organizeze împreună cu părinți strict pentru copii acest eveniment! Atâta timp cât la pregătirile pentru examen în spațiu inchis, au reușit să mobilizeze întreg personalul să redacteze norme de desfășurare a activităților, consider că pe lângă faptul că această interdicție are caracter discriminativ, subestimează și neagă capacitățile manageriale ale directorilor.

Dacă ești părinte, elev sau cadru didactic, ajută-ne să obținem cât mai multe semnături la aceasta petiție!

Este timpul să luăm atitudine!

Cu respect, AsociațiaCastelul Erhard,  Satu Mare

Asociația Castelul Erhard    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Castelul Erhard să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.