Stop Accidentelor! URGENT sens giratoriu in Lumina, Constanta! Apel către Comisia de Transporturi și Infrastrctură din Camera Deputaților

F36CB0D4-5933-4D0B-8B9D-39AA6ADA44C5.jpegEste NEVOIE URGENT de constructia unui SENS GIRATORIU EXPERIMENTAL (doar cel EXPERIMENTAL poate fi executat imediat cu un minim de avize), la intersectia DN 22 cu DJ 226, mai exact intersectia dintre soseaua Navodari si soseaua Tulcea.

Pentru a reusi în demersurile legale este foarte NECESARĂ semnatura dumneavoastra pe petiția online! Durează doar 1 minut!

....Deoarece și noi cei din Navodari ne riscam MEREU viața in aceasta intersecție ne alaturam acestei initiative si alături de locuitorii din Lumina strangem semnaturi pentru construirea URGENTA a unui SENS GIRATORIU EXPERIMENTAL la intersectia DN 22 cu DJ 226, mai exact intersectia dintre soseaua Navodari si soseaua Tulcea, intersectie intens circulata unde foarte multe accidente ne COSTA vieți ! Riscul de accidente grave în aceasta intersecție este CLAR cel mare din Județul Constanta.

Traficul în această zonă este unul foarte intens inclusiv acum in sezonul rece, fiind de notorietate faptul pe ca timpul verii este una dintre cele mai agomerate cai rutiere !

De asemenea va informez că noua sosea pe 4 benzi dintre Navodari și Lumina a devenit funcțională pe sensul care se aglomerează și practic se văd de acum dezechilibre majore, intersecția nu mai face fata la acest volum nou de trafic.

Sperăm ca demersul nostru să urgenteze realizarea acestui sens giratoriu și implicit scăderea incidenței accidentelor.

Reporter NAVODARI    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Reporter NAVODARI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.