Cobadin vrea semnal Digi Mobil

De peste 3 ani de zile o parte din locuitorii din Cobadin NU beneficiaza de semnal indoor in Digi mobil, este vorba de aproximativ 40% din localitate (magazine, sali de jocuri, restaurante etc.). Am tot facut sesizari in aceasta privinta, insa digi vazand ca sunt singurul care face sesizari, nu ma luat in seama.

Sunt multe persoane care stau si indura ca nu au semnal indoor pentru ca nu isi stiu drepturile sau asteapta sa iasa din perioada de contract si sa renunte la serviciile lor.

Doresc prin aceasta petitie ca toti locuitorii din Cobadin sa beneficieze de serviciile digi mobil si indoor.

Asa cum se vede si in poza atasata, SIM 1 este digi cu semnal ce nu poti da un sms, sa faci un apel sau sa folosesti internetul mobil, SIM 2 este Vodafone cu semnal full si poti folosi toate serviciile (apeluri/sms/internet mobil). La digi, outdoor, semnalul este bun si poti folosi serviciile.

Doresc sa fim cat mai multe persoane sa semneze aceasta petitie pentru ca digi sa ofere semnal in toata localitatea Cobadin.

Da, digi are deja un site (antena de semnal) in Cobadin amplasat pe silozul situat la gara Cobadin, insa acest site nu este capabil sa acopere toata localitatea noastra, digi a tot facut modificari in acesti 3 ani de zile pentru a imbunatati semnalul, insa aceste lucrari au fost in zadar si NU au rezolvat inca problema.

Va rog sa semnati aceasta petitie si sa distribuiti la toti locuitorii din Cobadin.

Va multumesc frumos!

Screenshot_20200429_203616_com.parizene_.netmonitor_.jpgScreenshot_20200501_120146_com.parizene_.netmonitor_.jpgScreenshot_20200506_121609_com.parizene_.netmonitor_.jpg

Prin semnare, autorizez pe Cobadin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.