Coalitia pentru Familie trebuie sa devina partid politic pro-familie!

Cerem Coalitiei pentru Familie sa devina partid politic pro-familie!

Coalitia pentru Familie a pierdut un referendum dar rezultatele lui politice sunt remarcabile!

3,5 milioane de cetateni au sustinut prin VOT acest referendum demonstrand ca problema apararii familiei rezultata din casatoria dintre un barbat si o femeie este o tema de interes national.

Semneaza aceasta petitie prin care toti cetatenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasa, pot transforma esecul unui referendum intr-o emulatie politica care sa sustina copiii, familiile, credinta, societatea si libertatea in spirutul valorilor nationale crestin democrate!

Nu va mai exista un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodata nu se se va mai organiza pe acesta tema un referendum, dar ceea ce s-a obtinut pana acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentara si prin legi care sa ne sustina interesele.

 


Daniel Augustin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Daniel Augustin. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook