Căldura nu doar in suflet ci și in scoli !

In acest moment in oras sunt 15 unitati de invatamant in care se învăta in frig , exact ca in vremea comunismului. Din nou a venit iarna, la mijlocul lunii noiembrie, si din nou am fost luați pe nepregătite.

Ultimele promisiuni spun că pana pe 21 noiembrie toți copiii vor putea merge la scoala in condiții decente, adica: nu vor mai sta in banci , nemiscati 40' , cu geci si cu mănuși in conditiile in care temperatura in sala de clasa este de 17-18° , daca caloriferul electric adus de părinți nu scurtcircuitează instalația electrică destul de învechită a școlii.

Cum in aceste vremuri promisiunile sunt făcute doar pentru a fi încălcate,  așteptările noastre ca acest termen sa fie respectat sunt aproape nule... dar poate suntem noi mai negativisti/realiști.

Solicit pe această cale o solutie imediata, având în vedere că temperaturile sunt deja de 2 saptamani destul de scăzute,  sau  suspendarea cursurilor pana la remedierea situației în care ne aflăm. 

 

 


Manea Aurelia, părinte responsabil    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Manea Aurelia, părinte responsabil să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook