STOP ABUZURILOR in cimitir

Stop abuzurilor in cimitirul local, Barticesti, com Botesti, jud Neamt!

Cand lucrezi abuziv, fara a trece lucrarea prin analiza si aprobarea Comisiei de administrare a cimitirului sfidezi o intreaga comunitate! sfidezi o parohie intreaga! sfidezi pe toti stramosii si toti parintii si toti fratii nostri!

spune NU lucrarilor neinregistrate!

daca si pe tine te doare ca anul acesta nu vom avea slujirea mormintelor din pricina catorva care ne sfideaza cu patrimoniul care NE APARTINE!!! semneaza aceasta petitie fie online, fie in scris,depunand-o la unul din membrii comisiei comunitare de administrare a cimitirului Nume, prenume semnatura in clar.

SPUNE DA reinstaurarii ordinii in Barticesti. Spune NU abuzurilor de orice fel! semneaza si da share indiferent unde te afli in lume!

Sustine propria comunitate! Apara mortii de profanarile si nesimtirea celor ce ignora cele mai elementare reguli de civilizatie si respect pentru morti!

Vino alaturi de noi! vom protesta in curand pe strazile unde locuiesc cei care au produs indignarea unui sat intreg si au profanat mormintele rudelor noastre!

 

FUNDATIA COMUNITARA BARTICESTI


FUNDATIA COMUNITARA BARTICESTI, 0731092089 Barticesti /Comisia de administare a cimitirelor    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook