Cerem reamenajarea Grădinii Engleze din cartierul Iancului

 

Către: Primăria și Consiliul Local Sector 2

          Administrația Domeniului Public Sector 2

          Poliția Locală Sector 2

Noi, subsemnații, vă solicităm sa interveniti cu masurile necesare pentru ca sutele de locuitori ai cartierului sa se poata bucura de Grădina Engleză, unul dintre putinele spatii verzi si de joaca din cartier, situat in curtea interioara dintre strazile Slt. Gheorge Stanescu si Slt. Dima Cristescu, S. 2, București. În acest sens vă solicităm următoarele:

1. Amenajarea suprafetei de joaca pentru copii cu materiale de calitate, rezistente la uzura si la schimbările climaterice.

2. Plantarea gazonului pe suprafetele care acum servesc drept toalete publice si acumulari de gunoaie periculoase pentru sanatate.

3. Repararea gardului si a portitei de acces in spatiul dedicat animalelor de companie.

4. Plantarea unui gard vegetal de-a lungul gardului de sarma care separa spatiul dedicat animalelor de companie, care sa impiedice interactiunea copiilor cu acestea, mirosurile neplacute si bacteriile.

5. Asigurarea ordinii publice in vederea preintampinarii incalcarilor de tipul fumatului, consumului de bauturi alcoolice, aruncatul cojilor de seminte si a altor gunoaie pe domeniul public, prin:

    a) Monitorizarea video continua a spatiului;

    b) Amplasarea unor panouri informative vizibile;

    c) Desfasurarea unei campanii de informare si sensibilizare a locuitorilor cu sprijinul Poliției Locale.

6. Asigurarea curateniei si igienizarea frecventa a intregului spatiu, atat a celor dedicate copiilor, cat si animalelor de companie.

7. Asigurarea iluminatului spațiului pe timp de noapte, prin amplasarea unor felinare inclusiv deasupra locului de joaca.

Mențiuni:

- Petiția și semnăturile vor fi transmise către instituțiile abilitate menționate la începutul Petiției de către membrii Grupului Civic Iancului, pe data de 21 noiembrie 2016. 

- Petiția rămâne deschisă până pe data de 20 noiembrie 2016.

- Vă rugăm să menționați, pentru relevanță și faptul că locuiți în sectorul 2, atunci când semnați.

- Pentru solicitări de informații sau alte tipuri de mesaje funcționează adresa de email infopublice@ps2.ro, pe care vă încurajăm să o folosiți pentru soluționarea problemelor din zonă.

- Anexăm imagini care prezintă situația din prezent a părculețului.

Grupul Civic Iancului (click pentru susținerea grupului)

București, octombrie 2016

 


Grupul Civic Iancului    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook