Cerem numirea în funcția de ,,MINISTRUL DE INTERNE "a Domnului ,,COMISAR TRAIAN BERBECEANU"!SUPER COMISAR!Toții ,,ROMÂNII CARE SUNT DE CU UMIREA SA ÎN FUNCȚIE SĂ SEMNEZE ACEASTĂ PETIȚIE"!VĂ MULȚUMESC!

DORINȚA NOASTRĂ A TUTUROR ROMÂNILOR DIN ȚARĂ ȘI DIN DIASPORA DORIM CA DOMNUL TRAIAN BERBECEANU, SĂ FIE ALES ÎN FUNCȚIA DE MINISTRU DE INTERNE!ESTE UN OM COMPETENT,DREPT ,SINCER,DEDICAT MISIUNILOR ÎN CARE LE-A REZOLVAT CU BRIO!PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR ȘI SIGURANȚA COPIILOR LOR,CETĂȚENII ROMÂNI AU TOATĂ ÎNCREDEREA ÎN ACEASTĂ PERSOANĂ DE MARE VALOARE A ROMÂNIEI!ESTE UN FOARTE BUN PROFESIONIST DEDICAT CARIEREI SALE!ȚINEM CU TOATĂ FERMITATEA ȘI AVEM TOATĂ ÎNCREDEREA ÎN DOMNIA SA!🇷🇴🙏❤🙏✌❤🇷🇴

VĂ MULȚUMESC

CETĂȚENII ROMÂNII DIN ROMÂNIA ȘI DIASPORA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe CETĂȚENII ROMÂNII DIN ROMÂNIA ȘI DIASPORA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.