Cerem Ministrului sănătății modificarea protocolului pt. Tyverb

Protocolul actual prevede tratamentul gratuit cu Tyverb doar pentru pacientele nou depistate cu neoplasm de san stadiu IV.

Eu, care am fost depistată cu acest diagnostic în 2012 și care din decembrie 2013 fac tratament cu Tyverb din fonduri proprii, cu rezultate exceptionale, acum nu mă încadrez în protocolul medical elaborat de Ministerul Sanatatii. Având în vedere prețul prohibitiv de 8172 lei pentru 28 zile nu îmi mai permit sa continui tratamentul, riscand recidiva si agravarea bolii. Doresc sa se introduca în protocol și criteriul care sa permită continuarea tratamentului cu Tyverb, prin Programul National de Oncologie a pacientelor care au început tratamentul cu eolutie favorabila, înainte de emiterea protocolului, eu făcând tratament neîntrerupt cu Tyverb de peste trei ani (decembrie 2013).

 

Va mulțumesc pentru susținere.

Manuela Lupoiu

 

 

 


Manuela Lupoiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook