Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!

Ținând cont de: 

Art. 352 Cod Penal

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

coroborat cu

Art.368 Cod Penal

(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârșească infracțiuni se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăși pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea la săvârșirea căreia s-a instigat.

coroborat cu

Art.404 Cod Penal

Comunicare de informații false.

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (președinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor!

Considerăm că aceste articole au fost încălcate grav, în mod evident, atât de George Simion, președintele AUR și deputat în Parlamentul României, cât și de Diana Iovanovici Șoșoacă, senator independent.

Acest aspect poate fi dovedit extrem de ușor prin analiza activității acestor două persoane și a celor din anturajul lor, începând cu luna martie a anului 2020.

Considerăm nu numai imorală, dar și penală, întreaga lor activitate legată de criza COVID, de care au profitat din plin pentru a acumula capital politic.

Este inadmisibil ceea ce au făcut în această perioadă, sfidând pur și simplu legea.

Sunt printre principalii autori morali ai dezastrului umanitar care se desfășoară în România. 

A fost destul! Trebuie oprită această nebunie. Românii mor în chinuri sufocându-se, acasă sau prin spitale!

Considerăm că intervenția autorităților de drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate.

Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă


Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...