Cerem fiecărui ministru să-și prezinte RAPORTUL DE ACTIVITATE

Cer public fiecărui ministru să-și prezinte RAPORTUL DE ACTIVITATE în fața cetățenilor: prin conferință de presă și în scris postat pe site-ul fiecărui minister în parte. TRANSPARENT și RESPONSABIL față de banul public pe care a trebuit să-l gestioneze!

Cât a cheltuit?

Pentru ce?

Care sunt rezultatele?

Bătălia politică pentru putere este una, rezultatele și faptele unui mandat cu totul și cu totul altceva! Că o gașcă de incompetenți este înlocuită cu alta nu rezolvă în niciun fel problemele românilor.

Criza gravă a deprofesionalizării celor susținuți politic în funcții publice este adevărata criză a României. Aste adevăratul ABUZ ÎN SERVICIU. De aici și lipsa de încredere și lipsa performanței administrației în gestionarea domeniilor cheie precum infrastructură, educație, sănătate, economie sau în absorbția banilor europeni.

Indiferent de culoarea politică, toți miniștrii demisionari sau nu, precum și parlamentarii adormiți sau nu să-și prezinte rezultatele. Mulți stau bine la show mediatic, dar sunt irelevanți în fapte.

Aceeași cerere: RAPORTUL DE ACTIVITATE, o adresez parlamentarilor deopotrivă. Marea lor majoritate nu a fost deranjată de responsabilitatea dării de seamă, deși au mandate multe la bord, unii, nu puțini, cu zero rezultate.

Am să vă rog să ne scuzați că vă deranjăm abia în anul 2017.