Noi Poporul Român Cerem Abrogarea L300/23.04.2018.

Statuia-lui-Stefan-cel-Mare_(photo_Virginia_Popescu)_credit_transliterra.files_.wordpress_.com_.jpg† Noi Poporul Român Respingem L300/23.04.2018. Cerem Guvernului, Parlamantului și Președintelui abrogarea L300/23.04.2018. Numai Poporul Român Este Suveran în România.

Luând la cunoștintă:

Deoarece Constituția României prevede explicit contra discriminării sociale și impotriva xenofobiei: această lege adițională pentru "combaterea antisemitismului" – id est: dedicată numai protejării Evreilor – este un un act de discriminare impotriva celorlalte naționalități conlocuitoare și a înșiși Românilor.

Aceasta se poate contracara numai prin introducerea simultană de legi pentru combaterea antiromânismului, antigermanismului, antimaghiarismului, antișvabismului, antisasismului, antiaustriacismului, antisecuismului, anticeangoismilui, antițiganismului, antisârbismului, antiturcismului, antitătărismului, antilipovenismului, antigrecismului, antiucrainismului, antirusismului, antibulgarismului, antislovacismului ... iar cei pe care v-am omis vă rugăm prezentați Guvernului României cererile dumneavoastră separate ... Pentru că la 24 Aprilie curent Senatul a votat o aberație juridică, omițând faptul că până la acel vot fiecare cetățean Român era protejat în mod egal de legile în vigoare.

Mai precis: sistemul Juridic al României condamnă specific fiecare contravenție enumerată și în B135 ergo L300: violența fizică, insulta, calomnia - prin Codul Penal al României. Deci de ce Constituția și Codul Penal al Romăniei nu-i ajung cetățeanului Român Silviu Vexler?

Singura explicație a faptului că deputatul Silviu Vexler nu găsește suficiente Legile Romăniei pentru cetățenii Români de tradiție Ebraică este că deputatul Silviu Vexler caută să legifereze un statut imunitar privilegiat, de singularizare a Evreilor deasupra celorlalți cetățeni Români. Atragem atenția că acordarea unui astfel de privilegiu este neconstituțională, și un act de discriminare contra fiecărui cetățan Român inclusiv de tradiție Ebraică nealiniați deputatului Vexler.

Deoarece atât poporul cât și statul Român se deosebesc în Europa și în lume prin ajutorul și prietenia acordate conlocuitorilor de tradiție Ebraică și statului Israel atestate în istorie, afirmate de președintele Israelului Shimon Peres și recunoscute de Silviu Vexler:

Și având în vedere absența ulterioară, curentă sau recentă a vreunei manifestări cu caracter antisemit în România, statutul de urgență al proiectului de lege B135/29.03.2018 devenită L300/23.04.2018 este nejustificat. Deoarece nu sunt organizații și manifestări antisemite in România, B135/29.03.2018 nu a îndeplinit criteriul pentru înaintarea de urgență către Senat. Prin urmare supunerea la vot senatorial a acestui proiect de lege contravine regulamentului în vigoare, deci votul efectuat este nul și neavenit.
Acest fapt trebuie luat la cunoștință fără întârziere de Guvernul și Președenția României.

Semnatarii acestei Petiții cerem să li se acorde deputatului Silviu Vexler și cosemnatarilor proiectului B135/29.03.2018, privilegiul de a retrage voluntar B135/29.03.2018 ergo L300/23.04.2018 și a cere iertare Poporului Romăn. În caz că aceștia refuză, cerem Guvernului României să respingă L300/23.04.2018 cu sau fără dezbateri publice/votul poporului.

Semnatarii acestei Petiții cerem Guvernului României ca în cazul neretragerii voluntare a B135/29.03.2018 > L300/23.04.2018 să impute modul subversiv de introducere a B135/29.03.2018 la Senat și să investigheze adevăratele motive pentru care Silviu Vexler și cosemnatarii B135/29.03.2018 au recurs la statut de urgență; să fie judecat abuzul de influență și putere de către deputatul Silviu Vexler și să fie investigat substratul real al acestei inițiative subversive împotriva Românilor.

Numai Poporul Român este Suveran în România. De aceea dezbaterile publice privitoare la orice proiect de lege trebuie să aibă loc în toate județele – cel puțin in fiecare municipiu, dar preferabil și în comune. Și anume: în minimum două ocazii diferite per localitate, anunțate repetat, începâd în avans de minimum o lună, prin mediile de comunicare în masă locale și naționale. Să se țină în spații ce acomodează intregul public interesat și au acustica corespunzătoare. Să fie transmise la radio și TV. Bine înteles largi dezbateri pe internet, sine qua non, pe o perioadă de minimunm trei luni, transparente pentru tot publicul, la curent cu rezultatele voturilor online expuse transparent în fiecare moment.

Mulțumim fiecărui Membru al Parlamentului României, tuturor Membrilor Guvernului, mulțumim domnului Președinte Klaus Werner Johannis că protejați Pacea Poporului Român în Numele Domnului Iisus Christos. †

----------------------------------------------

B135/29.03.2018 ergo L300/23.04.2018: https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300FS.pdf

Semnăturile inițiatorilor: https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300EM.pdf