Cerem desfiintarea de urgenta a CNCD (consiliul pentru combaterea discriminarii)

Consiliul national pentru combaterea discriminarii este o organizatie de suprimare a oricarei forme de libera exprimare. Au murit oameni in 1989, pentru ca noi ceilalti sa putem trai liberi. Insa ne oprima altii mai rau ca inainte de 1989. Au ajuns romani, majoritatea muncitori si educati sa aiba vietile distruse de acest CNCD prin amenzile pe care le aplica, sume exorbitante pentru oamenii de rand. A ajuns aceasta institutie impusa si controlata evident din afara sa distruga oameni si sa cheme toti politicienii la raport, nu cumva sa spune cineva ceva de noii stapani ai Romaniei: tiganii, homosexualii, persoanele cu dizabilitati. Se cred stapani si peste prim-ministri si presedinti.

 

  Sunt oameni care s-au trezit la realitate: razboaiele nu se mai poarta cu armate, ca barbatii, ci cu alte arme: aduci o minoritate, de alta rasa decat cei care locuiesc de drept, ii fortezi pe localnici sa le drea drepturi si ii oprimi pe cei care comenteaza. Apoi minoritarii se pun pe facut multi copii, omorand copiii localnicilor, si stapanii planetei promoveaza prin filme si mass-media aservita cupluri de-a dreptul bolnave, dintre un barbat din rasa invadatoare si o femeie de-a locului. Totul miroase a plan orchestrat, care se incadreaza la mai multe definitii ale genocidului.

  Este inadmisibil sa cenzurezi libertatea unui popor de a se apara de invadatori. Vin unii la mine in tara, ne zburda in cap, si cum vorbeste unul ceva este persecutat, amendat, eliminat din functii publice in care poate omul a ajuns cu greu. Au introdus forte oculte modificari in codul penal, sa bage la puscarie oameni pentru asa zisa ‘instigare la ura de rasa’ si ‘instigare la discriminare’. Adica daca vrei sa iti aperi tara esti arestat. In toate filmele si basmele copilariei, cand vin invadatorii, le taiau romanii capul(nu ca am instiga la asa ceva, vroiam sa arat cum s-a schimbat mentalitatea in rau si cum au pierdut romanii orice fel de instict de aparare si conservare). Acuma le dam drepturi, ajutoare din taxele noastre, le dam drept de vot si de a fi alesi ca se ne conduca,  le dam si femeile, locuri in scoli, locuri speciale in scoli bune, asistenta medicala. Democratia, desi are multe beneficii, a facut oamenii foarte slabi, incat nu reactioneaza deloc la aceste schimbari care prevestesc sfarsitul poporului roman.  

Uitati-va ce se intampla in vest: arabii si negrii violeaza o femeie alba la fiecare 5 minute, fac o mie de rele, si cei care comenteaza sunt bagati la puscarie. Cu pedepse mult mai mari decat strainii infractori. La fel si in cazul comunitatii LGBT, care a obtinut drepturi aberante, care distrug cu totul dreptul unor oameni normali de a trai normal, fara a inghiti scarbosenii si distrug vietile unor copii. Si sunt si obraznici. Cine comenteaza ceva este bigot si este bagat la puscarie. Sunt interzise manifestatii impotriva unor comunitati, fie prin legi, fie prin folosirea unor grupari violente care nu ii lasa pe ceilalti sa protesteze pasnic, cu acordul autoritatilor (ma refer la antifa, BLM,  etc). Mass media controlata nu prezinta decat minciuni, ii prezinta pe cei care se opun exterminarii rasei albe si invadatorilor ca rasisti, nazisti, xenofobi, needucati, bigoti, si mint in legatura cu ce fac invadatorii si cu modul in care acestia sunt infiltrati in pozitii de forta peste tot, inlocuind albii.

 

  Sa nu aveti nici un dubiu, aceste vremuri vin si in Romania. O sa facem puscarie daca vorbim impotriva drepturilor LGBT si ale tiganilor. De ce le datoram noi ceva tiganilor si de ce trebuie ei sa locuiasca in Romania? De ce daca pui o intrebare logica, care deranjeaza planul stapanilor din umbra ai planetei esti persecutat, etichetat drept rasist?  

Hitler este criticat pentru ca a invadat alte tari si a incercat sa le schimbe componenta rasiala prin metode extreme, prin genodic. Dar dupa moartea nebunului, acelasi lucru a fost continuat in forma inversata: sunt exterminati albii si adusi altii cu forta, iar cei care incearca sa se opuna sunt reprimati si eliminati. De ce nu vorbeste nimeni de exterminarea pe criterii de rasa a albilor in Africa de Sud sau in Zimbabwe(fosta Rhodesia)? Nu ii lasa stapanii planetei pe politicieni sau jurnalisti sa vorbeasca? Sunt controlati si aserviti unei puteri?  

De ce trebuie sa integram niste invadatori, cu care oricum nu exista cale de convietuire placuta? De ce le datoram noi ceva? Nu vede lumea ca romanii muncesc si tiganii primesc ajutoare din banii nostri, pe langa “ce se descurca” adica fura sau castiga fara sa plateasca taxe si fara sa respecte legi.   Nu vede nimeni ca singurii care nu afiseaza pretul la ceea ce vand sunt florarii, care nu vor sa spuna nici morti cat costa firul, incearca sa obtina cat mai mult dupa cum vad clientii (arata sarac cer 10 lei, arata cu bani sau grabit, 40 de lei etc). Nu vede nimeni ca tiganii fac comert stradal fara nici un fel de acte si fara vreo autorizatie? Nu vede nimeni, in ciuda fortelor de ordine mereu prezente, ca tiganii practica prostitutia si proxenetismul in centrul vechi, la drumul mare, trag de oameni aproape, mai ales de straini? Nu vede nimeni taximetristii care sunt hoti, nu au rest, au aparate modificate, refuza curse, cer direct sume aberante, injura romanii in trafic, scuipa, sar la bataie? Chiar si de fata cu politia. Nu vede nimeni ca de prin 2008 de cand s-au introdus cartelele de calatorie nici un tigan nu a taxat vreodata, dar niciodata nu ii controleaza controlorii RATB? In plus sunt controlori de etnie rroma care amendeaza romani!!! Am ajuns rau de tot. Tiganii se duc in scoli sa primeasca alocatii, iau diplome fara sa invete nimic, pentru ca nu sunt in stare, si apoi urla cu diplomele lor luate de la tot felul de fabrici de diplome ca sunt discriminati, ca romanii trebuie pedepsiti (persecutati) daca vorbesc impotriva tiganilor.  

Nu vede nimeni ca tiganii fac multi copii, si romanii nu mai fac copii pentru ca sunt tinuti in saracie de cei 1,5 milioane de tigani? Tiganii ne omoara astfel copii. Tara asta pentru care au murit  generatii intregi este data tiganilor pe tava.  Romanii platesc mai mult tribut tiganilor decat au platit turcilor! Si problema este ca spre deosebire de turci, care luau tribut ca sa stea la ei acasa, tiganii se baga peste tot sa ne fura tot si sa ne inlocuiasca.

La fel, un copil facut de o romanca cu un negru sau un arab este un roman omorat. Dar nu ii judeca nimeni pentru crima, in schimb au avut cei care conduc lumea grija sa incurajeze drepturile femeilor de a fi libere, in paralel cu promovarea depravarii, pentru a corupe moral oamenii si a distruge orice fel de norme morale.  Nu vede nimeni ca arabii fura ca in codru (prin evaziune fiscala, la fel ca alti musulmani, pentru ca termenul de arab nu este corect pentru toti musulmanii), apoi din banii isi cumpara cate o romanca si fac copii cu ea si ne rad in fata? Si aceste lucruri sunt promovate de televiziuni.

Prin faptul ca au drept de vot, tiganii sunt curtati de toate partidele, si au ajuns sa ne conduca tara, fiind cei care inclina balanta. Sunt si tigani intrati in parlament, pe loc special sau pe listele partidelor tradatoare, interesate de voturi si vesnicul “ciolan”. Si platiti regeste din banii nostri.   O alta problema o reprezinta UDMR, un partid care functioneaza ilegal, si ca institutie culturala, fiind finantata de la bugetul de stat si care seamana discordie pentru ca este singura lor sursa de voturi.  

Membri CNCD sunt secretari de stat, au salarii exorbitante, si privilegii din banii nostri! Sunt platiti de noi ca sa ne asupreasca si cenzureze. Uitati-va pe cine nu puteti critica, si o sa vedeti cine va sunt stapanii, chiar daca nu sunteti constienti de asta.  

 Dati mai departe frati romani, in anul centenarului sa ne aparam pamantul si tara, pentru ca la cum decurg lucrurile, peste 10 ani dupa centenar romanii o sa fie o minoritate asuprita, si sa vezi atunci ce rau o s-o ducem si cine o sa ne mai salveze – fix nimeni. Si nu va fie frica ca o sa zica unii cu tupeu si fara minte ca sunteti rasisti daca va aparati de opresori, este o aberatie. Nu va lasati intimidati de propaganda, raspandita prin televiziuni, ambasade ale unor tari aflate in cadere libera cu guverne care isi extermina propria rasa, asta este tara noastra. Printr-o logica simpli putem spune si noi ca dusmanii rasei albe sau cei care ne invadeaza si ne fac rau sunt rasisti. Nu fiti slabi si nu ignorati acest strigat disperat, pentru ca altfel rasa noastra alba va disparea, oricum tara asta s-a schimbat si schimbarile vor continua daca nu punem piciorul in prag.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Marian Ion să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook