CEREM DEMITEREA DIN FUNCTII, A TREZORIERULUI SI A SECRETARULUI FEDERARTIEI NATIONALE A CRESCATORILOR DE PORUMBEI , PASARI SI ANIMALE MICI DIN ROMANIA DAN BOITOS SI LIVIU VASILE

Este vorba de Domnul Boitos Dan in functia de Trezorier interimar neales ci numit si de Domnul Liviu Vasile in functia de secretar neales  al F.N.C.P.P.A.M.R.

Acesti domni de cand sunt in aceste nu functii nu au facut nimic pentru noi crescatorii de animale si pasari , decat au mancat si s-au plimbat pe banii nostri , daca nu stiati in urma unui Comunicat in care li s-a cerut sa dea socoteala la cum au cheltuit banii nostrii adica ai Federatiei , au inceput o campanie de amenitari mai directe sau indirecte , in care se victimizeaza ei . Mai jos va atasez si alte marturii la crescatori , membrii in Federatie .

Marturie Marius Plesa : ”Persoana de contact pt înscrierea la Europene, la Cluj a fost Ovidiu Bartos. Lui i-am trimis actele și banii. 1325 lei. Acesta a trimis fișele celorlalți membrii in afara de a mea. Banii i-a trimis la comun dar pe organizator am fost trecut și eu. În total 6 persoane. Prima dată banii i-a trimis intr-un cont greșit dar a fost sunat de Liviu Vasile și s-a corectat greseala. Eu nu am știut de toată această poveste până când au venit foile din Danemarca iar la insistențele lui Liviuț s-a aflat că eu nu sunt înscris. Cel care a avut curajul să mă anunțe ă fost Trambitas. Automat l-am sunat si pe Liviu Vasile care mi-a spus că nu a deschis pagina 2 din mailul primit de Bartos dar de fapt vroia sa ma întrebe la Monor de ce nu particip. La Monor nu ne-am intalnit așa că nu m-a mai intrebat. Mi-a..zis ca-si asuma răspunderea și că este vinovat dar se pare ca doar vorbe. Le-am cerut înapoierea banilor dar mi-au spus că persoana care a depus banii trebuie să facă o cerere specială de înapoiere. Încă banii sunt la federație. Culmea nici Boitos nu a văzut că sunt 1325 de lei în plus. Oare dacă erau în minus 5 lei de câte ori ar fi sunat sa-i recupereze? “

Marturie Valentin Petconi:”Povestea mea este foarte scurtă.De aproximativ 2 ani am început să merg la Brașov la cursul de arbitrii Gaini si la seminarul de arbitrii Gaini si acolo m am întâlnit cu Mihai Cornea.Liviut Ticsa.Adi Trambitas.Carmen Oancea.Mihai Cofaru.Si altii care sunt suspectați de Liviu Vasile marele dictator al Federației.ca organizează un puci împotriva lui.Dintr o data m am trezit blocat si sters de pe facebook. Telefon si orice sursa de comunicare cu el si cu federația.In Danemarca la standul României l am întâlnit și l am întrebat ce i am facut ca nu inteleg si el ma acuzat in fata ca a vazut el in pozele si filmuletele făcute cu ocazia întâlnirilor de la Brașov.ca sunt prea apropiat de persoanele relatate mai sus si ca sigur uneltesc împotriva lui.si sigur am si eu promisa vre o funcție în federație. Cred ca acest om este a luat-o razna la felul cum a ajuns sa suspecteze pe toată lumea.Cand m am certat cu el afirmă este federația mea este facebook ul meu.se crede proprietar pe tot ce înseamnă federația.cred ca este obsedat rau sa ajunga sef.”