Cerem demisia urgentă a șefei CSM, Ghena Mariana

Dat fiind faptul că pe 06 ianuarie 2017, în urma alegerii sale ca șefă a Consiliului Superior al Magistraților a instigat la încălcarea legii care prevede TRANSMITEREA ÎN DIRECT A ȘEDINȚELOR CSM, propunând ca acestea să nu mai fie transmise în direct,  motiv pentru care solicităm DEMISIA URGENTĂ a șefei CSM, Ghena Mariana.

De asemenea, aceasta s-a antepronunțat ca fiind împotriva unei legi a răspunderii magistraților și ținând cont că a avut un dosar penal pentru că a obținut o locuință în mod ilegal, dosar albit de DNA, există SUSPICIUNI REZONABILE că judecătoarea Ghena Mariana ar putea să fie controlată de DNA, cel puțin.

Drept pentru care semnăm această petiție după cum urmează:

ghena_luju.JPG

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).