Cerem DEMISIA deputatului MIRON IGNAT, functie detinuta de 18 ani!!! DISTRIBUIE

19598785_1619175651457321_7471979420247540532_n.jpgDeputatului Comunitatatii Rusilor Lipoveni din Romania MIRON IGNAT

"Domnule deputat Miron Ignat, reprezentați rușii-lipoveni de foarte mult timp, fără însă a vă remarca prin proiecte care să ajute la dezvoltarea comunităților care v-au acordat votul de încredere legislaturi la rândul.

Este lesne de înțeles, fotoliul cald de deputat cu indemnizație „babană” și multe alte beneficii nu sunt de dat la o parte, orice ar fi! Nu sunteți la primul proiect de lege pe care l-ați susținut alături de PSD, fiind chiar un votant constant al proiectelor acestora.

Ați mers probabil pe cutuma cum că „minoritățile sprijină majoritatea parlamentară” și oricum, în marea de voturi, cine stă să verifice cum au votat deputații reprezentanți ai minorităților...?!

Ceea ce ați făcut dumneavoastră astăzi este însă incalificabil! Ați denigrat voit o întreagă comunitate care v-a trimis în Parlamentul României pentru a le reprezenta interesele și pentru a propune proiecte de legi care să dezvolte potențialul acesteia!

Începând de astăzi faceți parte din „elita” deputaților care sprijină infractorii și vă alăturați cu mândrie grupului infracțional DOVEDIT al lui Dragnea & CO !

Poate, într-un moment de luciditate, ne spuneți și nouă pentru ce a meritat să târâți numele comunității noastre în mocirla infracțională a PSD!

Răul a fost făcut, dar cu siguranță somnul dumneavoastră va fi la fel de lin și de acum în colo!"

"Lăsând interminabilele discuții legate de Codul Penal(ilor) adoptat astăzi în Parlamentul României, atitudinea alesului din imagini este sub demnitatea funcției pe care o ocupă; indiferent care ar fi fost motivele deciziei lor, o explicație, fie ea cât de ridicolă sau ireală, ar fi fost de minim bun simț și absolut necesară într-o democrație sănătoasă.

Miron Ignat, deputat în Parlamentul României consideră că nu este obligat să dea explicații presei și nici alegătorilor dumnealui, cu alte cuvinte, poate folosi funcția pe care o deține la discreție, în mod arbitrar.

Astfel de personaje care la adăpostul (dar și confortul!) unei funcții suferă de sindromul „Dumnezeu” și dispun de oameni precum dispun de obiectele de unică folosință - doar pentru că pot!"

Dorim sa isi ceara scuze public etnicilor pe care ii reprezinta si sa demisioneze din functia pe care o DETINETI DE 18 ANI !!!

Un Lipovean Onest.    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Un Lipovean Onest. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.