CEREM DEMISA PRIMARULUI IOAN DORIN DANESAN

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10308246_694220603949435_2542844138511593348_n.jpgPe 7 martie 2013 primarul PSD al Sighișoarei, Ioan Dorin Dăneșan, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție și abuz în serviciu. După mai bine de un an de zile de la condamnare acesta ocupă încă fotoliul de primar pentru că nu a demisionat și nici nu a fost demis de prefectul județului Mureș. În situația dată sighișorenii își cedează taxele și impozitele unui primar corupt care decide pe banii lor organizarea municipiului și a bugetului local. Ioan Dorin Dăneșan este principalul vinovat de subminarea economiei locale, de scăderea alarmantă a populației, de pierderea a jumătate din platforma industrială a orașului, de distrugerea patrimoniului cultural-istoric, de protejarea anumitor grupuri de interese, de trafic de influență și de neputința de a accesa fonduri europene. Fiecare clipă pe care o petrecem în lipsă de atitudine nu face decât să slăbească și mai mult puterea comunității. E timpul să fim uniți și să cerem demisia pimarului condamnat!