Cerem declararea Consiliului Județean Brașov și a Primăriei Brașov drept instituții publice pet friendly

Aceasta petiție se adresează cetățenilor posesori de animale de companie, dar și iubitorilor de animale in general. Într-o lume moderna și  aflata într-un progres continuu, oamenii care dețin animale de companie trebuie sa aibă acces împreună cu acestea, în condițiile legii, în orice instituție publica din România. Pași semnificativi înainte au fost făcuți în acest sens de către Consiliile județene din Ilfov, Giurgiu și Neamț.

Cerem declararea Consiliului Județean Brașov și a Primariei Brașov drept instituții pet friendly. Astfel, orice cetățean posesor de animal de companie va putea accesa împreună cu acesta, în condițiile prevazute de lege, spatiile din interiorul celor doua instituții, acolo unde accesul publicului este permis. Inscripția " instituție publica pet friendly" va trebui afișată la loc vizibil, iar aceasta schimbare de atitudine a celor doua instituții va fi făcută publică prin orice fel de mijloace de informare, în asa fel încât cetățenii și nu numai sa fie corect informați

1. Va rog semnați și distribuiți, pentru o lume mai prietenoasa cu animalele de companie și stăpânii lor!FB_IMG_1643213863117.jpg

Izabella T. Bitay    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Izabella T. Bitay să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.