Cerem CNA să-l pupe-n *** pe Gâdea

După ce Cristian Tudor Popescu a fost amendat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), pentru faptul  a comparat coafura doamnei Viorica Vasilica Dăncilă cu aceea a unui pavian, lumea s-a scandalizat pentru faptul că același CNA nu a luat, în schimb, nici o măsură împotriva directorului Antenei 3, Mihai GâdeaAcestaîn timpul emisiunii "Sinteza zilei", s-a adresat unui invitat din studio cu nevinovatele cuvinte "pupați-o, domnule, în *** pe Koveși!"

Bănuim  motivul care a stat la baza acestei decizii a fost faptul  aceast îndemn avea, în sine, o conotație pozitivăaltruistăși nicidecum jignitoare la adresa distinsului oaspete sau a telespectatorilor, știut fiind faptul că pupatul în zonele intime poate produce placere ambilor parteneri.

Din aceste considerente, cerem CNA -l pupe, la rândul său, în *** pe Gâdeaca și pe noi, plătitorii de taxe și impozite.

Cu deosebit respect,

Un grup de oameni de bine

N.B. Dacă sunteți de acord cu cele declarate mai sus, vă rog să semnați această petiție. Numai așa cererea noastră poate ajunge la urechile domnilor de la CNA, spre deplina satisfacție a ambelor părți.

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook