Cerem Campanie de sterilizare gratuita oferita de Primăria Mun Rm Valcea

Domnule Mircia Gutău , primar al Orasului Ramnicu Vâlcea, vă cerem sprijinul financiar prin fonduri nationale pentru fondarea unei campanii de sterilizari gratuite oferite tuturor cetatenilor orașului Ramnicu Valcea si judetul Valcea. 

Fiind foarte multi caini necastrati care produc puii nedoriti care nu au sanse la o viață frumoasa pe străzi prin sterilizarea lor putem stopa asta.

MICROCIPAREA si STERILIZAREA cainilor - Legea 258/2013, Ordinul ANSVA

Ce spune legea 257 / 2013 :  “Este obligatorie sterilizarea cainilor cu sau fara stapan apartinand rasei comune, metisii acestora, exceptie facand exemplarele cu regim special prevazute in normele metodologice de aplicare a prezentei ordonantei de urgenta.”

Art. 39 spune ca persoanele fizice, juridice, asociatiile si fundatiile pentru protectia animalelor care detin caini de rasa comuna sau metisi pe teritoriul tarii au obligatia sa sterilizeze.

Rasa comuna inseamna caine maidanez sau comunitar.

Semneaza si distribuie petitia!received_1978546775776402.jpeg


Costi Țițiriga    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Costi Țițiriga să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook