Cei care nu acceptă afișarea publică și blasfemiatoare la adresa Sfintei Cruci (crucea întoarsă ca simbol satanist) în magazinele Kaufland printr-o figură din plastic Lego, să semneze aici.

Acceptarea afișării publice și blasfemiatoare la adresa Sfintei Cruci a a simbolului satanist (crucea întoarsă) în magazinele Kaufland printr-o figură din plastic Lego ce reprezintă un personaj malefic al unui film cinematografic american, echivalează nu doar cu o blasfemie și ofensă adusă tuturor ortodocșilor români, dar mai ales cu lepădarea de Hristos a celor care acceptă fie și în mod tacit așa ceva!!! Semnați aici pentru a vă manifesta dezacordul în această privință.

Totodată, chem românii ortodocși care se simt astfel ofensați de această afișare publică blasfemiatoare la adresa Sfintei Cruci, la o minimă demnitate, tradusă prin refuzul de mai cumpăra de acum ceva de la această rețea de magazine satanistă!

Bucuroiu Cristian Nicolae    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Bucuroiu Cristian Nicolae să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.