catre ministerul mediului si padurilor

Ma  numesc  Radu  Stelian  si  locuiesc  in  com  Budesti  , sat  Budesti  , nr  95, jud  Valcea si  va  aduc  la  cunostiinta  urmatoarele.La  noi  in  comuna  este  un  cetatean   Florescu  din  com  Budesti  ,sat  Barza  fost  padurar  la  ocolulu  silvic   Rm-Valcea  acum  fiind  pensionar  , dar  zilnic  trece  cu  2 ,3  tractoare  de  lemne  ,pe  care  le  comercializeaza, acest  lucru  se  intampla  de  cand  s-a  pensionat, si-a  cumparat  tractor  si  cu  asa  ceva  se  ocupa. In zona  noastra  foarte  multi  se  ocupa  cu  acest  lucru, iar  eu  care  am  padure  tai  lemne  la  4 sau  5 ani  ,platesc  impozit, paza  si  marcat  si  tot  imi  pare  rau , iar  ei  se ocupa  cu  asa  ceva, cred  ca  sant inconstienti  de  efectele  pe  care  le  au  asupra  mediului .Nu  imi  vine  sa  cred  cand  il  vad  pe  domnul  Catarama  la  televizor  si  mai  candideaza  si  la  presedentie  dupa  cat  rau  a  facut  Romaniei, la  noi  in  Valcea  lasand  mii  de  oameni  fara  locuri  de  munca  si  defrisand  mii de  hectare  de  padure. Cand  au  fost  ploile  din  luna  mai   au  fost  inundatii  din  cauza  defrisarilor , nu  mai  vorbim  acum  , dar  pe  nimeni  nu  intereseaza.  Va  rog  sa  luati  masuri  si  sa  opriti  taierile  masive  de  paduri  si  sa  fie  obligati  unde  au  taiat  sa  planteze  din  nou . Va  multumesc si  astept  raspuns.