Catre conducerea postului tv Antena 1

Intrucat in emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 08.03.2014 am fost jigniti de catre concurentul Raymond care a recomandat telespectatorilor acestei emisiuni sa se impuste in cap si pe tot parcursul emisiunii s-au folocit expresii urate la adresa concurentei cu numele Oana ,fara a se tine cont ca emisiunea este urmarita si de telespectatori minori iar la aflarea rezultatului votului telespectatorilor ...concurentii Ray ,Constantina, Traian si Corina au huiduit va rugam in numele unui grup de telespectatori fideli ai acestei emisiuni sa se ia atitudine din partea d-stra impotriva acestora si pe viitor sa nu mai tolerati astfel de obraznicii pentru a nu se crea un precedent in emisiunile si chiar in sezoanele viitoare .Intrucat Raymond a mai avut abateri de acest gen cerem pentru el o pedeapsa mai drastica pentru ca pe viitor sa incerce sa-si contro leze temperamentul coleric .Va multumim anticipat .

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către mirela. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook