Catre CNAIR si Ministerul Transporturilor: Transformarea unei bucati de A1 din autostrada in drum national/european

In zona de vest a Bucurestiului, adiacenta A1, incepand de la punctul unde se termina Bulevardul Iuliu Maniu si pana la Ciorogarla si Bolintin sunt multe locuri de munca ale unor locuitori din Bucuresti dar si centre comerciale (Carrefour, KIKA, Hornbah, Bricodepot) si deasemenea multi locuitori din Ciorogarla si Bolintin lucreaza in Bucuresti.

Ca sa ajungi cu bicicleta in aceasta zona iesind din Bucuresti sau invers trebuie sa traversezi cu bicicleta in brate 2 seturi de linii de cale ferata. Deasemenea trebuie sa traversezi si soseaua de centura care e foarte aglomerata cu camioane in acea zona si nu exista treceri pentru pietoni.

In consecinta, solicitam CNAIR (administratorul A1) precum si Ministerului Transporturilor sa transforme bucata de A1 de la punctul unde incepe acum si pana la podul al doilea care trece peste DJ 601-calea Bucuresti, in lungime de 2,78 km, in drum national pentru a permite circulatia pe aceasta bucata de drum a bicicletelor. Mai mult decat atat, actuala banda de urgenta a autostrazii sa fie transformata in pista pentru biciclete pentru o mai mare siguranta a deplasarii biciclistilor.

Narcis Costache    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Narcis Costache să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.