Catre Anca Gheorghiu

Femeile mason și-au ales Marea Maestră. Cine este noua lideră

„În data de 28 dec. 2015 a avut loc Ținuta solemnă a Marelui Consiliu al MLFR, ocazie cu care a fost instalată noua conducere în frunte cu Prof. Univ. dr. Anca Gheorghiu, Mare Maestră ad interim.”

In continutul acestui Mesaj, ati introdus cuvantul: „Sa va ajute Domnul...”
Vin cu propunerea solemna sa ne explicati, cine este Domnul ? ... Daca marturisiti tot pe Sfanta TREIME: TATAL, FIUL, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS SI DUHUL SFANT, TREIME nedespartita: AMIN, in acest caz , foarte frumos va fi sa ne unim, sa devenim, cu totii, noi romanii, „Frati intru Domnul nostru Iisus Hristos, care ne-a spus:
„EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA!” si in Sfanta Scriptura ne indeamna:
„Silindu-vă să păziţi unitatea Duhului, întru legătura păcii.
Este UN trup şi UN Duh, precum şi chemaţi aţi fost la o „SINGURA” nădejde a chemării voastre;
Este UN Domn, o credinţă, un botez,
UN Dumnezeu şi Tatăl tuturor, Care este peste toate şi prin toate şi întru toţi.” (Efes. 4)

Dumnezeu Cel din Inalturi ne-a trimis si El, un MESAJ. Mesajul Sau cuprinde „PACE, IUBIRE, si UNIRE! Suntem POPOR ALES” al Sau dintre toate neamurile pamantului. Mai multe MINUNI SI TAINE, descoperiti in cartea a carei autoare sunt „IESITI DIN EA, POPORUL MEU!” ca sa nu va faceti partasi pacatelor ei si sa nu fiti loviti de padepsele sortite ei!”
De la noi, Poporul Ales al Domnului, trebuie sa plece schimbarea, ceruta de Dumnezeu a fii un model de traire Duhovniceasca, urmand sa ne imite si alte popoare, daca vor sa obtina Imparatia Cereasca, „daca vor”...
Noi ca si Preabunul Dumnezeu vrem Iertarea si unirea, numai ca o vrem dupa Voia Celui de sus. Iertarea vine numai dupa „impacare”.
Dumneavoastra, acum, va revine sarcina de a va implica in aceasta schimbare ceruta de Domnul Dumnezeu pentru ca de la domniile voastre a venit haosul acesta, uneltirile nonreligioase ale antihristului.
Ati schimbat Calendarul Vechi cu altul nou, dupa criteriile masonice. Aceasta schimbare care a creat vrajba, confuzie, trauma, intre frati romani, unii chiar crezandu-i... au ramas „impietriti cu inima!” pana in zilele noastre, fara sa inteleaga, ca aceasta este o arma diavoleasca foarte otravitoare...

Noi, Uniunea Umanitară Non Profit BORNA, va avertizam, in Numele Domnului Iisus Hristos, ca, aveați datoria sfântă/= sacră..., de a îndrepta sau repara acest act istoric sau religios (fără a aștepta ca, alții să facă, ceea ce dumneavoastra sunteți cu adevărat obligați să indreptati grselile facute de circa 90 ani ca sa nu ne vina, incepand cu Anul acesta 2016, pedepsele sortite celor neascultatori de LUCRAREA DUHUL SFANT... Unicul Ziditor, Creator, Stăpân al tuturor văzutelor și nevăzutelor.

Conducatorii Societatii sunt obligati sa dea un exemlu pozitiv. „LITERA DE LEGE!” Nu se poate a nu avea un comportament normal... ar semana vrajba intre Stat si concetatenii sai... Marginalizarea Statului de Biserica, gresit spus, fiindca noi poporul suntem o Biserica, ar insemna o izolare a oamenilor de Dumnezeu... Statul este Capul. Capul este Cerul, Poporul (Biserica) este inima. Amandoua formeaza trupul. Intre cei doi nu exista o dictatura fiindca si capul trebuie sa gandeasca la Cele Ceresti asa cum gandeste inima. Amandoi sunt o UNITATE.
Domnul nostru Iisus Hristos, care este simbolul vietii, ne cere, astazi PACE si UNITATE!

Erezia calendaristică a fost impusă politic în 1919 sau religios în 1924, dar a nu face, nimeni nimic ori a minții că, creștinii / poporul, nu au cerut, a se reîndrepta credința / revenii la vechiul calendar Iulian neîndreptat, care este copia perfectă după Calendarul DIVIN sau Natural ori temelia canonică a tuturor sărbătorilor cu dată fixă și schimbătoare din orice an / ani. Este jenant a se motiva că, preoții fac ascultare de oameni / patriarhie + arhierei... *ȘI NU FAC ASCULTARE DE CANOANE SAU DUMNEZEU, respectiv Pecetluirea Sf. Duh*. Canoanelor-dogmatice Pecetluite de Sf. Duh la Sinoadele Ecumenice și locale a Legilor Credinței Ortodoxe, Sigilionului= Pecetluirea Ortodoxiei, cât și a învățăturilor Sf. Părinți pe durata celor 2.000= două mii de ani sau a Sfintei Scripturi de 5508+2015= 7523 ani / Cuvântul Mântuitorului Iisus Hristos și-al Sf. Apostoli din Noul Testament. (Sf. Paisie cel Mare, spune / scrie că, tăcerea / ascunderea adevărului ortodox... este socotită ca lepădarea de Hristos / credință, prin voința proprie).
Pentru cine nu stie:
Dumnezeu ne-a dat UN MARE SEMN, o interventie supranaturala, acest Semn dupa care ne putem ghida cand pica Sarbatorile Sfantului Pasti... apoi Pogorarea Focului Haric ce i-a indumnezeit pe Apostoli si pe toti cei ce cred in Apostoli inspirati de Mantuitorul, Domnul nostru Iisus Hristos.
Pastile este data fixa si pentru Calendarul cel Nou, si pentru Calendarul Vechi. Sfintele Pasti, corespunde printr-un calcul facut in ziua echinoptiului de Primavara, si cu luna plina. Se sarbatoreste Marea zi a INVIIERII, exact cand pica prima Duminica ce va urma.dupa aceste semne...
Neaparat Nasterea Domnului, Craciunul... e tot o Mare Sarbatoare, e tot importanta ca a Sfantului Pasti, ca de nu S-ar fi nascut, Iisus, nici n-ar fi murit , nici n-ar fi Inviat, Domnul nostru Iisus, cere tot data fixa pentru intreg trup: „POPOR ALES” al Mantuitorului , „Gradina Maicii Domnului!”
In numele sfintei TREIMI: a Tatalui Ceresc, a Fiului Sau, Domnului nostru Iisus Hristos si a LUCRARII DUHULUI SFANT, faceti ascultare de DUMNEZEU, ca sa va fie la toti, bine!

Noi ortodocsii suntem obligati sa trecem dupa Pogorarea Duhului Sfant iar la noul pe care ne-a indepartat atata vreme, de Dumnezeu intampinand numai necazuri, boli si nenorociri.
Acesta ar fi primul „PAS” care trebuie neaparat facut ca sa ne raspunda si Dumnezeu, cererilor noastre. Schimbarea incepe de la acest prim-pas. Dumnezeu cere PACE si UNIRE, cere un intreg trup, un intrg Popor plin de Focul Haric, indumnezeit... De acum, nu vom mai obtine bunuri si daruri de la Cer, fara a implini VOIA Sa... AMIN. AMIN.

Catre, Dragii si iubitii BINECREDINCIOSI-CRESTINI-ORTODOCSI, nu vom mai spera de acum, o SCHIMBARE, ba o sa ne fie si mai rau, daca nu ne implicam toti, cu ferma hotarare in fata Celui PREA INALT, ca Nasterea Domnului, Craciunul... tot o Mare Sarbatoare, tot atat de importanta ca a Sfantului Pasti,

In numele sfintei TREIMI: a Tatalui Ceresc, a Fiului Sau, Domnului nostru Iisus Hristos si a LUCRARII DUHULUI SFANT, faceti ascultare de DUMNEZEU, ca sa ne fie la toti, bine!

Fac apel si catre iubitii nostri Parinti Duhovnicesti, ARHIMANDRITI, si toti Pastorii acestor Biserici din tara noastra, toti urmasii Apostolilor lui Hristos, cu tot respectul, cinstea si nevinovatia celor intampale cu suta de ani in urma, va rugam, impreuna cu acest SFINTIT POPOR al Domnului Dumnezeu, sa ajutati la aceasta Mare Lucrare a Duhului Sfant”.
BUCURII DUHOVNICESTI tuturor! +AMIN. +AMIN.

Elisabeta Branoiu Dragi Prieteni,
Va rog, sustineti-ma in acesta lucrare a Duhului Sfant, ca sa aveti partasie cu Domnul nostru Iisus Hristos. +AMIN.  Va rog, Vazand Domnul Iisus Hristos lupta noastra curata si adevarata , sa speram ca ne va curata de multe pacate, sau asa cum se zice in Scripturi: „Cel din urma, va fii cel dintai!” Asa sa ne ajutea Bunul nostru Dumnezeu! +AMIN.
 
Fotografia postată de Elisabeta Branoiu.
Fotografia postată de Elisabeta Branoiu.
Fotografia postată de Elisabeta Branoiu.
Fotografia postată de Elisabeta Branoiu.

Elisabeta Brănoiu- Ploiești    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elisabeta Brănoiu- Ploiești să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook