Catelusa,aruncata din masina,intr-un sac! Pedeapsa,conform legii!

FB_IMG_1498799383429.jpgVreau sa transmit pe aceasta cale conducatorului autoturismului marca dacia break negru cu nr de inmatriculare BZ-21-COD, ca sacul pe care l-a aruncat pe strada Balastierei din comuna Sapoca,judetul Buzau,ESTE LA MINE!!!!! In sac ,oameni buni,era aceasta amarata de catelusa cu toate cele 4 picioare strans legate cu o sfoara de rafie din aceea cu care se leaga balotii si ca are o taietura urata la gat,probabil de la lantul cu care a fost legata pana sa fie abandonata!!! Vreau sa va spun ca a fost abandonata de un barbat si o femeie din comuna Sapoca! Marea mea rugaminte la voi,cei care ma urmariti este sa na ajutati sa facem o petitie online unde sa cerem sa se faca ancheta pentru aflarea conducatorului auto si acesta sa fie pedepsit conform legii!!!