Carte De Identitate (Buletin) De Marime Mai Mica

In Romania cartea de identitate (buletinul) are o dimensiune prea mare, aceasta devenind aproape imposibil de purtat in portofelele actuale, care sunt confectionate la dimensiuni tot mai mici pentru castigarea spatiului in buzunarul utilizatorului.

Alte tari europene au adoptat de mult aceste cerinte referitoare la dimensiunea C.I., majoritatea beneficiand deja de C.I. de dimensiunea unui permis de conducere, din Romania, sau card bancar.

Daca te-ai simtit vreodata frustrat din cauza dimensiunii exagerate a buletinului tau, semneaza aceasta petitie si, impreuna, vom reusi sa aducem o imbunatatire in Romania.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Denis să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook