Câinii de talie mijlocie şi mare NU vor purta obligatoriu botniţă! (H.C.L. 260 - Galati)

H.C.L. 260 - Galaţi

HOTĂRÂREA nr. 260 din 24.04.2018 Art16 Alineatul

f) de a plimba animalele de companie (căinii) pe domeniul public doar daca aceștia vor fi
purtaţi în lesă, indiferent de talie sau rasă; câinii de talie mijlocie şi mare vor purta
obligatoriu botniţă;

Mă Adresez primăriei Municipiului Galați și a Consilului Local, pentru schimbarea acestui alineat, sunt posesorul unui câine de rasă mijlocie, foarte docil și cuminte care nu este catalogat că fiind " câine agresiv", rasa fiind viszla.

Detalii pentru ne- cunoscătorii acestei rase canine: Vizsla este un câine deosebit de inteligent , antrenat și având instincte naturale pentru orice fel de vânătoare , care adoră să se plimbe în afara casei și care se înțelege de minune cu copii. Sunt ideali pentru familiile active din zonele rurale, dar se descurcă bine și în orașe , atât timp cât sunt stimulați fizic și psihic de către stăpânii lor. Au un instinct natural de a- și proteja familia din care fac parte , fiind foarte afectuoși și loiali acesteia . În general, un Vizsla va alege să rămână lângă stăpânii săi , fără să se aventureze foarte departe de aceștia , sau în lipsa lor. Nu vor fi foarte fericit să fie ținut într -un coteț . Vor fi la fel de fericiți fie că vor îndeplini rolul de simpli câini de familie.

 

Din această categorie fac parte și alții câini precum Labrador retriever / Terra Nova / Collie / Setter irlandez / Golden retriever etc.. Pentru mai multe informații și alte rase de câini puteți intră și acest website: https://www.digi-animalworld.tv/stiri/animale/top-10-rase-de-caini-perfecte-pentru-o-familie-care-are-copii-4366

 

Multumesc domnule primar al municipiului Galaţi - Ionuț-Florin Pucheanu

Pentru aceasta "schimbare" ! 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Anonim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook