Bucureștenii vor PARC pe Blv. Unirii!

SEMNAȚI PENTRU CONSTRUCȚIA UNUI NOU PARC!

SEMNAȚI PENTRU VIAȚĂ!

Fără_titlu2.png

SOLICITĂM AMENAJAREA UNUI PARC PE BLV. UNIRII, PE SPAȚIUL VIRAN DINTRE BLV. MIRCEA VODĂ ȘI BLV. NERVA TRAIAN!

Sănătatea noastră și calitatea aerului pe care noi și copiii noștri îl respirăm, este strâns legată de existența suprafețelor verzi pe care le avem în oraș, a parcurilor, a perdelelor forestiere din jurul orașului, precum și a celor din interiorul acestuia!

În ultimele decenii, rechinii imbobiliari au dus o luptă cruntă pentru defrișarea parcurilor și retrocedarea acestora pentru construcția de noi ansamble rezidențiale în locul marilor parcuri bucureștene. Parțial au reușit! Însă este datoria noastră să îi oprim și să ne protejăm mediul de viață, să ne protejăm sănătatea și viitorul copiilor noștri!

Bucureștiul se plasează la coada clasamentului, mult sub media europeană a suprafețelor de spații verzi disponibile pentru fiecare locuitor, adică mai puțin de 26 mp pe cap de locuitor.

În fruntea clasamentului se plasează Vilnius care are 500 de metri pătrați pe cap de locuitor și Viena cu 120 de metri pe cap de locuitor, potrivit statisticilor europene.

SEMNAȚI PENTRU CONSTRUCȚIA UNUI NOU PARC!

SEMNAȚI PENTRU VIAȚĂ!

George Coşofreţ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez George Coşofreţ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.