Bucovina Rock Castle e a noastra, nu a bisericii!

    Bucovina Rock Castle este de 6 ani fanionul evenimentelor culturale din Suceava. Anul acesta este primul an in care asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a pus problema trierii trupelor participante la festival din motive invechite si din principii fundamentaliste.

    Aceasta petitie va insoti memoriul depus la CJSV de catre noi, echipa de organizare a festivalului, in eventualitatea in care BOR-ul se va implica direct in selectarea trupelor pentru editiile urmatoare ale festivalului.

    Pentru cei care nu stiu povestea, pe data de 18 august, asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a organizat un protest impotriva concertului Dark Funeral din cadrul festivalului. In urma acestei actiuni, CJSV si BOR au facut o alianta astfel incat pe viitor vor vrea sa trieze trupele participante la festival!


Echipa de organizare a festivalului Bucovina Rock Castle    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Echipa de organizare a festivalului Bucovina Rock Castle să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook