Cele mai recente petiții

server nou nephrite

awake deschide drq server nou n avem loc sa ne jucam pe ruby hai pls

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 5 5

Testarea cetățenilor comunei Lunguletu +Serdanu

Domnule Ministru al Sănătății, va rugam sa testați toți locuitorii comunei Lunguletu, deja a fost confirmat un băiat de 15 ani  ,+ alte familii izolate, cert este că cazurile pozitive o sa fie din ce în ce mai multe. 

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 24 24

Vrem dezbatere cu presa si reprezentanti de la ministerul Mediului, inclusiv domnul Ministru Costel Alexe.

🚀 Like and Share, groapa de gunoi 🚮 a Bucureștiului care emite gaz coroziv Hidrogen Sulfurat de 50 de ori peste limita legala in unele zile in sezonul rece vrea sa se reautorizeze la mai putin de 1000m de zona populata fara dezbatere publica invocand Covid. La vara nici nu vream sa ne imaginam ce va fi avand in vedere ca vor sa o si mareasca, au autorizatie sa ajunga de trei ori cat Iridex. Vrem dezbatere online cu presa si reprezentanti de la ministerul Mediului, inclusiv domnul Ministru Costel

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 54 54

Renunțarea la pensiile speciale

Ce-ar fii ca la toți ăștia cu pensii speciale să li se taie pe perioada stării de urgență venitul la o pensie decentă de 2000 de lei înloc de 47000 sau 30000 sau alte pensii nesimțite?! Iar după să revină la o pensie decentă! Poate rezolvăm ceva și dotăm spitalele cu aparate și materiale necesare!!! Sunt primul care aș semna o astfel de petiție!! SHARE MASIV!!!! Cred că e momentul să luăm atitudine!!!

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 182 176

Renunțarea la schimbarea sezonieră a orei pe întreg teritoriul României

Comisia europeană a propus încă din anul 2018 renunțarea la legile de schimbare  sezonieră a orei la nivelul întregii Uniuni, prin discursul domnului J.C. JUNKER (trecerea de la orele de vară la cele de iarnă și viceversa). Chiar dacă luăm în considerare contextul în care ne aflăm în această perioadă, nu putem trece cu vederea lipsa de implicare Guvernului României, care fuge de o responsabilitate inexistentă, prin respingerea propunerii legislative a grupului de parlamentari PMP, PNL,USR, PSD

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 8 8

Interzicerea robei la absolvirea liceului.

Nu cred ca absolvirea a 12 clase este ceva atat de special incat sa ne cacam atat pe noi.

Creat: 2020-03-30

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 5 5

Cerem AJUTOR alimente de la primariile/primari locali/urbani/rurali pentru varstnici si nevoiasi care au venituri mici sau nici un venit /persoane varstnice care se descurca anevoios .#Stamacasa!

Avem tot strictul necesar daca Primaria ne sustine cu alimente ,#stamacasa!STOP COVID-19! Multa lume nu isi permite ,vor iesi din case daca nu vor avea ce mânca !!!Apel la toți Primarii din toată Țara !!! SEMNEAZA PETITIA DACA SI TU ESTI DE ACORD !

Creat: 2020-03-29

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 10 8

Cîțu, #StaiAcasă! Demisia ACUM!

Domnule prim-ministru Ludovic Orban, Având în vedere dezastrele în lanț și declarațiile iresponsabile ale ministrului de finanțe, domnul Florin Cîțu, Cunoscând că domnia sa a căzut la votul Parlamentului României de fiecare dată când a avut curajul să se prezinte, atât în Comisiile de specialitate cât și la moțiunea simplă depusă și aprobată în luna decembrie a anului trecut, Luând act de prejudiciul uriaș pe care l-a adus, prin deciziile sale, bugetului țării, economiei României, companiilor r

Creat: 2020-03-29

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 991 961

Suntem in criza, nu aruncati banii ce ar putea salva vieti, pe 2 busturi in Corabia!

La propunerea Primarului, consilierii locali Corabia vor adopta in sedinta din 31 martie 2020 alocarea sumei de 24000lei pt achizitionare busturi reprezentand pe Regele Carol I si Ion Oblemenco. Acesti bani pot fi directionati catre spitalul din Corabia pentru achizitionare costume de protectie pentru personalul medical. Cereti Primarului si Consiliului Local Corabia sa folosesca banii orasului pentru sanatatea noastra, nu pentru busturi !

Creat: 2020-03-29

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 63 62

Taierea pensiilor speciale

Prina aceasta petitie, noi, platotorii de taxa din Romania, cerem taierea pensiilor speciale si redirectionarea sumei catre sistemul sanitar.   Petitia respecta si este in conformitate cu ordonanta nr. 27/30.01.2002.

Creat: 2020-03-29

Perioadă Toate țările România
Tot timpul 8 8Facebook