Blocarea legislației de retrocedare a spațiilor și terenurilor aferente școlilor și spitalelor

Către Parlamentul României

Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești a pățit o mare rușine și nedreptate. A fost retrocedat jumate din terenul de sport, groapa din beton unde s-au desfășurat nenumărate competiții sportive, inaugurări de an școlar și altele. Colegiul Națiomnal Ion Luca Caragiale este una dintre cele mai respectabile instituții școlare din România dacă e să amintim că aici a fost pria medalie fde aur la Prima Olimpiadă Internațională de Matematică, aici a învățat poetul Nichita Stănescu și nu cel din urmă, cel caree a dat numele liceului, Ion Luca Caragiale. Uite că dramaturgul a intuit că sunt lucruri strâmbe în România care sunt prezente și ieri și azi.

În consecință propunem ca să se corecteze de urgență în Parlamentul România legislația de retocedare a spațiilor și tereurilor aferenteșcolilor și spitalelor. Legislația de retrocedare a făcut mai mult rău decât bine și a generat o mafie imobiliară, cum este cazul Costanda. Nu ami trebuie cedate drepturi de proprietate la gterți care produc corupție.

Gheorghe Neguț absolvent al Liceului Ion Luca Caragiale Ploiești din 1967    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Gheorghe Neguț absolvent al Liceului Ion Luca Caragiale Ploiești din 1967 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.