Avem drepturi

Fata de toata mascarada creata de referendumul pentru demiterea presedeintelui consider ca ne sunt ingradite drepturile si libertatile castigate prin jertfa tuturor celor care s-au ridicat in 1989.

Daca romanii care locuiesc in strainatate il vor pe Basescu nu au decat sa il ia cu ei.Nu este drept pentru cei care locuiesc in Romania si suporta acest regim dictatorial al Basestilor.

Comportamentul Parchetului si Procuraturii nu sunt specifice pt. un stat membru al Uniunii Europene ci a unui stat cu regim dictatorial. Curtea Constitutionala ar trebui sa tina cont de aceste lucruri si sa valideze referendumul pentru a nu lasa tara la cheremul acestor derbedei.  Trebuie sa se stie si mai ales de catre liderii occidentali care il sprijina pe Basescu, ca in aceasta tara romanii au si drepturi ,iar ei ,ar trebui sa faca ordine in tara lor si sa nu ne dea lectii de morala in acest fel.

 

 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook